Ieder jaar gaan er enkele knappe boeren op zoek naar een partner in ‘Boer Zkt Vrouw’. Één van hen dit jaar is Richard, een boer uit Slowakije. Kwa looks is hij nu al de favoriet van vele dames.

Richard stampte de boerderij uit de grond samen met zijn boer Matthijs. Maar ze kenden een moeilijke start. Zo viel hun allereerste oogst enorm tegen door een muizenplaag. Een serieuze tegenvaller voor de broers.

Maar er is nog een veel grotere tegenvaller: de praktijken van hun beruchte buurman. De voorbije tijd heeft hij zonder schroom zo’n 75 hectare land van Richard afgenomen.

In een kranteninterview zei Richard het volgende: “Hij kwam met een trekker het veld in, heeft het ingezaaid en gezegd: ‘Nu is het van mij’. We hebben het gemeld bij de politie, maar die durft haar vingers er niet aan te branden. Deze man is heel rijk en heeft blijkbaar goede connecties. In Nederland had hij al lang achter de tralies gezeten”, citeert Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.