Heel wat vrouwen begrijpen niet dat Richard uit ‘Boer Zkt Vrouw’ geen vaste partner heeft. Hij ziet er goed uit en komt sympathiek over. Toch gaat hij nog steeds als vrijgezel door het leven.

“Ik heb wel genoeg gescharreld in mijn leven”, bekent hij aan Story. En hij vertelt ook dat hij een duidelijk beeld heeft hoe zijn leven er met zijn toekomstige geliefde moet gaan uitzien.

“Wat mij betreft wordt het sowieso een Hollandse dame, vanwege het spontane, leuke uiterlijk. Ik wil graag vrolijk worden als ik naar mijn vrouw kijk en dat heb ik bij Hollandse vrouwen. Ik zoek een maatje voor het leven.”

Richard gaat op zoek naar een vrouw die intelligent is, internationaal georiënteerd en misschien wel voor haar werk naar het buitenland moet. Liefst ook iemand die spontaan en flexibel is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.