Bonnie St. Claire en Anne Jan zijn geen koppel meer. Toch hoeft dat voor het koppel niet te betekenen dat ze elkaar niet meer horen of zien. Integendeel, de twee komen nog altijd goed overeen en vinden het allebei prima zoals het nu is.

“We wonen nu allebei apart. Als ik niet hoef te werken, kan ik gewoon naar hem toe gaan. Hij heeft een ruim appartement, waar ik apart kan slapen. Ook kan ik mijn hondje gewoon meenemen. We gaan weleens gezellig samen eten of naar het strand. En als ik thuis in Aalsmeer ben, kan ik me volledig concentreren op mijn werk”, zegt Bonnie in Party.

Het klinkt een beetje alsof de twee nu gewoon een lat-relatie hebben, want zo klinkt het nog altijd wel een beetje.

“Ik vind dat we samen een heel goede oplossing hebben gevonden, die voor ons beiden werkt. We gaan veel leuker met elkaar om en de irritaties zijn weg. Maar we geven nog altijd heel veel om elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.