Ze genieten ook van de stiltes

Skiën is voor heel wat mensen heel leuk, maar ook niet altijd zonder gevaar. Zo kom je wel al eens ten val en breek je al snel een arm en een been. Ook Ria Valk bleef niet gespaard van de ongelukken tijdens het skiën.

Zij scheurde haar knieband. Om geholpen te worden moest ze meteen vijfduizend gulden betalen. Anders hielpen de hulpdiensten niet.

“Na de operatie ben ik nog een lange tijd zoet geweest met de revalidatie. En nu durf ik niet meer te skiën. Ik ben dan ook al 82! Als je op deze leeftijd valt en je breekt je heup… Ik mag ook niet meer skiën van mijn vriend. Tijdens onze meest recente skireis heb ik dan ook vooral in de zon gezeten”, lacht Ria in Party.

Ria en haar partner Hans wonen niet samen, en alleen op een reisje zijn ze toch even samen. Maar nadien trekt iedereen weer naar zijn eigen huis.

Een autorit naar Oostenrijk, dat is niet niks. En je zou verwachten dat het koppel volop met elkaar praat in de auto doordat ze niet altijd samen zijn. “Maar we hebben weinig gesprekken gevoerd. We hebben de radio gewoon lekker aan en zeggen nooit zoveel. Alle twee niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl