Ze hebben zo hun eigen mening

Terwijl Gordon erg gelukkig is met het huwelijksaanzoek van zijn partner Gavin, is de familie van Gordon dat iets minder. Zij trekken het aanzoek in twijfel en vragen zich vooral af of het ooit wel tot een huwelijk zal komen.

Maar de familie van Gordon zijn niet de enige mensen die eraan twijfelen of de relatie van de twee lang zal standhouden. Zo worden er al volop weddenschappen afgesloten die de relatie in vraag stellen.

Ook Gordons broer, John, heeft zo zijn bedenkingen. “Wat moet ik hier nu op zeggen. Gordon en die nieuwe vriend hebben nog maar net drie maanden een relatie. Dit kun je toch niet serieus nemen? Toen ik het hoorde moest ik er eigenlijk hard om lachen. Hou nou toch op zeg”, klinkt het in Party.

John twijfelt eraan of het huwelijk in het najaar wel zal kunnen doorgaan. Hij heeft er zo zijn bedenkingen of de twee tegen dan nog wel samen zullen zijn.

“Ik heb ook begrepen dat zijn nieuwe vriendje vooral op oudere mannen valt. Dit is een typisch geval van een daddy hunter. Mijn broer is gewoon aandachtsgeil. Dit is toch geen nieuws? Mensen worden er een beetje moe van, al die vriendjes. En wij als familie ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl