Ze hebben geen traditioneel huwelijk

Met ontzettend veel succes in Vlaanderen en Nederland is zanger Jaap Reesema behoorlijk vaak van huis weg. Daardoor moet hij zijn vrouw en drie kinderen vaak missen. Al waakt hij erover dat zijn carrière geen bedreiging vormt voor zijn gezinsgeluk.

“Ik ben heel streng voor mezelf. Ik neem niet alles aan wat op mijn pad komt. Ik heb ook een mediabedrijf in Amsterdam. Dat draait goed en neemt zo de druk wat weg. Daardoor kan ik kieskeurig zijn in de opdrachten die ik aanvaard. Het is heel druk en ik ben veel weg. Maar als ik niet werk, ben ik ook gewoon thuis”, zegt Jaap in het Vlaamse weekblad Primo.

Reesema waakt goed over zijn agenda en vindt zichzelf best goed in ‘neen’ zeggen. En wanneer hij een opdracht aanneemt, moet hij heel vaak afstemmen met zijn vrouw.

“Gelukkig hebben we een uitstekende oppas. Een soort tweede oppas die de kinderen vaak opvangt. Maar Kim en ik maken goede afspraken. Ook wat muziek betreft is haar mening belangrijk. Zij is mijn belangrijkste inspiratiebron, net als mijn kinderen.”

Jaap heeft drie zonen, en de oudste Muck, weet al heel goed wat zijn papa doet voor de kost. “Hij gaat ook al eens mee naar een optreden en is dat hele gebeuren ook al gewoon. Maar hij is best trots op me. Hij vindt m’n liedjes heel leuk en zingt ze net als zijn broers heel graag mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl