René Froger beseft meer dan ooit wat echt belangrijk is in het leven en dat is niet de roem. Maar de fans hoeven geen schrik te hebben. De zanger is niet van plan om te stoppen met optreden, dat niet. Maar hij wil wel meer tijd voor andere dingen.

Zo wil hij onder andere graag meer gaan reizen. Het volgende reisje staat dan ook al gepland. Hij trekt er op uit samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. De bestemming die moet nog bepaald worden.

“Daar komen we wel uit. Ik vind het belangrijk dat we die tijd samen doorbrengen. Ik weet nog dat Natasja en ik vroeger in onze agenda’s één dag per maand konden afkruisen om die samen door te brengen. Ondertussen hield zij ook nog het gezin draaiende. Nu is op alle fronten de rust teruggekeerd. Tijd met familie doorbrengen is belangrijker dan ooit”, zegt René in Story?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.