Vorig jaar in november vernamen we het nieuws dat Pierre Kartner, alias Vader Abraham was overleden. Dat gebeurde in alle stilte en maar weinig vrienden en collega’s hadden afscheid kunnen nemen van de man.

Ook zangeres Mieke niet, met wie hij toch een goeie band had. Dat heeft Mieke altijd heel jammer gevonden en ze moet toegeven dat ze hem heel erg mist.

“Tot een half jaar voor zijn dood hadden we regelmatig contact. Daarna trok hij zich terug. Dat was zijn keuze. Maar ik had er graag voor hem willen zijn. Net zoals hij er voor mij was toen Marc in het ziekenhuis lag. Soms belde hij mij om de dag op om te vragen hoe het ging. Dat was zo lief van hem”, zegt Mieke in Story.

Maar die tijd komt natuurlijk nooit meer terug en dat vindt Mieke spijtig. Ze vindt het jammer dat ze nooit hetzelfde voor hem heeft kunnen terugdoen.

“Maar ik weet ook dat we zijn keuze zullen moeten respecteren”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.