Caroline van der Plas en haar ex-man Dennis Grippeling zijn al een tijdje niet meer samen. En dat doet Reindert Grippeling, de vader van Dennis, veel pijn. Hij had een hechte band met zijn schoondochter.

Er is de laatste tijd al heel wat ophef ontstaan rond de BBB-voorvrouw. Zo zou er een boek verschijnen die gaat over de vechtscheiding tussen Caroline en haar ex-partner Dennis. Daarin zou te lezen zijn dat Caroline haar zonen Ryan en Kayl weghoudt van hun vader. Iets wat erg pijnlijk is voor de vader van de twee.

Zo wou de vader zich van een brug in het water gooien omdat hij de hele situatie niet langer aankon. Hij werd gelukkig net op tijd gered, maar het is duidelijk dat het de man diep raakt.

Dennis zelf getuigde toen in een reportage van programmamaker Hugo Rikken. “Toen we gingen scheiden, was mijn oudste zoon 8 jaar. We spraken af de opvoeding van de kinderen goed te regelen. Maar drie maand later besloot Caroline te gaan verhuizen. Niet een beetje verder, maar meteen 100 kilometer verder”, citeert Story.

Carolines ex ging natuurlijk niet akkoord en Caroline heeft een advocaat onder de arm genomen. “Zij heeft toen een verandering van regeling voorgesteld en daar is de rechter mee akkoord gegaan. De rechter toonde weinig medelijden over het feit dat ik ze maar 6 dagen per maand meer kon zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.