De winter is weer in het land en de skivakanties worden volop geboekt. Ook René Froger en zijn vrouw Natasja gaan graag skiën. Iets wat hij nog nooit eerder had gedaan voor hij haar kende.

“Ik was een jaar of 28 en zij wilde heel graag op wintersport. Voor mijn verjaardag, begin november, kreeg ik skilatten en skischoenen van haar cadeau. We vertrokken naar Oostenrijk en Natasja was heel enthousiast”, vertelt Froger in Story.

De skilessen gingen best goed bij de zanger, maar het deed toch allemaal enorm pijn aan zijn voeten. De skischoenen zaten niet zo makkelijk.

“Maar ik durfde dat niet tegen Natasja te zeggen. Ik vond het zo lief van haar dat ze die schoenen had gekocht en zoveel geld verdienden we destijds ook niet.”

Twee jaar lang liep René rond met pijnlijke voeten en enkels. Dan pas durfde hij het op te biechten. “Dat waren toen heel pijnlijke wintersportvakanties.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.