André Hazes lijkt de grootste moeite te hebben om mensen in zijn leven te houden. De voorbije maanden heeft hij met heel wat mensen gebroken waaronder zijn ex-manager Ricardo Klaverdijk.

Ricardo was eventjes gestopt om manager te zijn van de zanger omdat de levensstijl van de verslaafde Hazes voor heel wat spanningen zorgde. Nadat Sjoerd Bodewes hem opvolgde als manager, maar ook hij ermee ophield, keerde Ricardo terug als manager.

Iedereen was laaiend enthousiast over de terugkeer van Klaverdijk. Zo voelde het voor neef en goede vriend Djarno Hofland heel vertrouwd dat Ricardo terug was als manager.

Maar nu is er dus opnieuw een einde gekomen aan zijn tijd als manager. In Weekend zegt hij: “Klopt inderdaad, we zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan. Later in de docu van André wordt dit allemaal uitgelegd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.