Hoewel Tino Martin had gezegd dat hij de alcohol links zou laten liggen, lijkt hij er maar niet in te slagen. Hij stond een tijdje geleden nog dronken in Ahoy, maar wist amper dat hij daar was. Hij sprak het publiek aan met Ziggo Dome en dat was niet naar de zin van de fans.

Tino krijgt heel wat kritiek, ook van Johan Derksen. Die vindt het tijd dat de zanger zich laat opnemen in een afkickkliniek. Zijn alcoholmisbruik zou zijn carrière wel eens kapot kunnen maken.

“Die heeft echt een alcoholprobleem”, zegt Johan in ‘Vandaag Inside’. Ook Hester Zitvast, columniste bij Flair is hard voor de zanger.

“In vrijwel geen enkele andere baan kun je laveloos op je werk verschijnen. Dan wijst je werkgever je de deur en als je het als zelfstandige doet, dan zullen je klanten je er keihard op afrekenen. Dat laatste is al aan het gebeuren bij Tino”, citeert Party.

De fans lijken Tino niet langer te steunen en dat is te merken aan de dalende ticketverkoop. Hester vindt dan ook dat Tino’s team zich beter zou bezighouden met het alcoholprobleem van de zanger dan met het massaal proberen wegmoffelen van de tientallen negatieve reacties rond de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.