De bom is weer ontploft in het kamp van de Hazes-familie. André zou alle contact met zijn moeder Rachel hebben verbroken nadat zij een brief van haar zoon aan Sarah van Soelen zou hebben gelekt aan juicequeen Yvonne Coldeweijer.

Yvonne deelde de brief op haar kanalen en haar volgers smulden van de vele gossip rond de meest besproken zanger van Nederland.

Rachel kan niet met de beschuldigingen lachen en gaat zoals steeds in de verdediging. Rachel beweert dat er iets niet klopt met de beschuldigingen van Yvonne.

“Wat zou de reden zijn om een brief naar haar te sturen over privézaken van mijn zoon? Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem, van een relatiebreuk is daarom ook geen sprake”, zegt Rachel in Party.

Rachel vindt de haat van Yvonne naar haar toe behoorlijk zielig en het heeft haar behoorlijk woedend gemaakt. “Ondanks dat jij dagelijks met al deze haat en frustratie moet leven om zo je centen te kunnen verdienen en  ik eigenlijk een beetje medelijden heb met jou, wens ik je verder toch een gelukkig leven toe”, besluit Rachel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl