Het is nog afwachten of we Matthijs van Nieuwkerk nog veel op televisie zullen te zien krijgen. De man kreeg de voorbije dagen een stortvloed van negativiteit over zich heen en het lijkt niet meer goed te komen.

Matthijs zou een monster zijn om mee samen te werken en hij zou erg kleinerend zijn tegenover zijn vele collega’s. De directie waarmee hij samenwerkte zou op de hoogte zijn geweest, maar zou nooit hebben ingegrepen, schrijft Story.

Dat heeft nu grote gevolgen en Matthijs keert voorlopig dus niet terug naar televisie. Bovendien zou de NPO grondig worden doorgelicht en is het niet helemaal uitgesloten dat er nog meer koppen gaan rollen.

Hoe Matthijs met deze situatie omgaat, daarover is weinig geweten. Ook de hele entourage van Matthijs lijkt te zwijgen. Waar Claudia de Breij, Marc-Marie Huijbrechts en Tim Hofman altijd als eerste klaar staan om anderen de les te lezen, zwijgen ze nu angstvallig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.