Het getuigenverhoor in de rechtbank van Amsterdam zal Rachel Hazes niet snel meer vergeten. De confrontatie met haar dochter Roxeanne was hard en er zijn harde woorden gevallen. Zo noemde Rox haar moeder paranoïde.

“Ik heb in 2016 aan – destijds goede vriend Robert Arjan Israël gevraagde of hij mee wilde kijken in mijn financiële administratie, omdat ik zelf het overzicht kwijtraakte. Ik had toen, dacht ik, tussen de twintig en dertig bankrekeningen, zowel zakelijk, privé als van de kinderen”, begint Rachel in Party.

Robert was op dat moment de bewindvoerder van de kinderen en daarom vroeg Rachel hem om hulp. Haar toenmalige goeie vriendin Marieke van Beek had alle inloggegevens en wachtwoorden van die bankrekeningen.

“Ik had er zelf weinig controle meer over, ik was het overzicht kwijt. Ik wilde mijn zaak toch beschermen, daarom vond ik het een logische stap om Israël te vragen om mee te kijken. Rox noemt dat paranoia. Laat mij dan maar paranoia zijn, ik wilde het gewoon neutraal en zuiver houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.