Enkele weken geleden werd bij Catherine Keyl een hernia geconstateerd. Dat bezorgde haar heel veel pijn en ze moest enkele weken in bed blijven. Catherine zou ook klacht indienen tegen de artsen die dacht dat ze leed aan een slijmbeursontsteking. Een hernia was volgens hen uitgesloten.

“Ik heb dat inmiddels ook gedaan en de klacht is keurig behandeld. Die artsen zijn erover bevraagd en daar zijn goede antwoorden opgekomen. Ik wil gewoon dat zij zich realiseren dat ze met een verkeerde diagnose een heel leven ondersteboven gooien”, legt Catherine uit in Weekend.

Catherine is natuurlijk een zelfstandige ondernemer, al die tijd dat ze in bed lag, kon ze niet werken en had ze dus ook geen inkomen. De gevolgen waren dus zwaarder dan dat.

“Maar mentaal was het ook erg zwaar. Ik heb echt een poosje gedacht: dit vind ik helemaal niks. Als ik zo verder moet, laat dan maar zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.