Het contact tussen Rachel Hazes en Roxeanne Hazes is al een tijdje niet meer wat het zou moeten zijn. Ze staan ook recht tegenover elkaar in de rechtbank en een blik tussen de twee was niet te bespeuren.

“En ik zeg je heel eerlijk: ik vind dat Rox zulke bijzondere antwoorden geeft tijdens dat getuigenverhoor in de rechtbank, dat ik mijn eigen dochter niet meer herken. Want als er namelijk eentje altijd straight was, dan was dat Rox”, zucht Rachel in Party.

Rachel krijgt bijna het gevoel dat Rox gemanipuleerd wordt en ze heeft geen idee wat er speelt. Een blik in haar ogen zou Rachel veel duidelijkheid kunnen brengen.

“Dan zou ik kunnen zien of er met haar misschien ook spelletjes worden gespeeld. Ik denk dat Rox geen idee heeft wat er in de periode waarover we nu aan het steggelen zijn, allemaal precies is gebeurd bij Melvin Produkties.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.