Er zijn nog zekerheden in het leven en dat is de relatie van prinses Laurentien en prins Constantijn zeker. De prinses heeft al meermaals verteld hoe hard ze het heeft getroffen met haar man en hoe goed hun huwelijk is.

Maar toen ze pas een relatie hadden en gingen trouwen, was het voor de prinses ook eventjes wennen. Zo was ze niet langer een gewoon burgermeisje toen ze met hem trouwde maar moest ze wel worden aangesproken met Koninklijke hoogheid en prinses.

“Dat was ontzettend wennen. Je moet er mooi uitzien en dat is misschien niet mijn natuurlijke habitat”, vertelt ze in de podcast Daphne op Donderdag en in Story.

Ze heeft lang moeten zoeken om haar draai te vinden in deze nieuwe wereld. Maar met de hulp en sten van Constantijn ging dat vlot. “We hebben het echt samen gedaan. Evenals de opvoeding van onze kinderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.