Naar aanleiding van zijn tienjarig jubileum als koning werkte Willem-Alexander voor het eerst mee aan een podcast. Die eer viel te beurt aan radio-icoon Edwin Evers. Heel wat Nederlanders zullen dan ook ongetwijfeld hebben geluisterd naar ‘Door de ogen van de Koning’.

Naar aanleiding van dat grote succes verschijnt er nu ook een boek over de podcast. En er is heel wat moeite in gestoken, want er komen heel wat namen aan het woord.

Onder andere kroonprinses Amalia en astronaut André Kuipers nemen het woord in het nog te verschijnen boek, schrijft Story.

Bovendien zullen er in het boek ook nooit eerder verschenen foto’s te zien zijn van de koning. Kortom, een must-have voor de echte royaltyliefhebber.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.