Prinses Beatrix mag dan wel 85 jaar zijn, haar job als prinses zit er nog lang niet op. Zo trok ze een tijdje geleden naar Curaçao en Aruba.  Ze was daar op werkbezoek dat in teken stond van het ondersteunen van de verrichtingen van de Dutch Caribbean Natura Alliance.

De voormalige koningin ging samen met een basisschoolklas een les natuureducatie volgen, ze zongen liedjes samen , deden een rondleiding door een museum en nog zoveel meer. En wat vooral heel erg opviel, was dat Beatrix het allemaal deed met een glimlach.

Voor Beatrix was het niet de eerste keer dat ze op Curaçao kwam. En als het van haar afhangt ook zeker niet de laatste keer, schrijft Story. “Als ik hier ben, ben ik meteen helemaal gelukkig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.