Dat prinses Beatrix niet op een euro meer of minder moet kijken, dat weet iedereen. Zo koopt ze voor iedere kleindochter een ring voor hun twaalfde verjaardag. Maar daar houdt het niet op.

Ook voor hun 18de verjaardag heeft Beatrix een wel erg bijzondere traditie. Eentje waar de 8 kleinkinderen van Beatrix ongetwijfeld erg blij mee zullen zijn.

Wanneer een kleinkind de leeftijd van 18 jaar bereikt, stort Beatrix een bedrag van één miljoen euro op de bankrekening van het betreffende kleinkind. Mooi cadeau, vinden wij.

Van de 8 kleinkinderen zijn er maar liefst 7 meisjes. Slechts één jongen werd er de voorbije jaren in de koninklijke familie geboren. En dat is Claus-Casimir, de broer van gravin Eloise.

Na Claus-Casimir volgden ook nog Luana, dochter van prinses Mabel en prins Friso en een jaartje later in 2006 werd haar zus Zaria geboren. Nadien volgden nog Alexia en Ariane, de zusjes van kroonprinses Amalia en Leonore, de jongste dochter van Laurentien en Constantijn.

Wij zijn er zeker van dat alle kleinkinderen ontzettend blij zijn met zo’n gulle oma als Beatrix.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.