Ze is nog niet zo vlot als haar ouders

De allereerste werkreis van prinses Amalia zit erop. Het was een overweldigende belevenis, maar de prinses vond het in elk geval fantastisch.

“Ik heb zoveel indrukken, ik heb nog niet de tijd gekregen om het allemaal te laten bezinken”, vertelt ze aan Weekend nadat ze terug is in Nederland.

Willem-Alexander is bijzonder trots op zijn dochter hoe ze het er vanaf heeft gebracht en dat zeker als je weet dat er nog altijd 24uur per dag nauwlettend op haar gelet wordt sinds de dreigingen die haar boven het hoofd hangen.

Het was erg fijn voor Amalia dat ze heel wat bekende gezichten om zich heen had tijdens de werkreis waardoor ze zich erg op haar gemak voelde tijdens de reis. 

Gedurende de reis kreeg Amalia ook heel wat positieve opmerkingen over haar oma. Daar is Beatrix nog altijd de queen en moest Amalia massaal veel groetjes overbrengen aan haar oma.

Amalia vond het in elk geval geweldig en dat is maar goed ook. Het zal immers niet de laatste keer zijn dat de prinses naar daar zal afreizen. “Ik heb nog veel te leren, maar ik zal zeker mijn best doen. Maar het zal nog veel bezoeken duren voordat ik hier net zo soepeltjes rondloop als mijn ouders. Maar daar kijk ik ontzettend naar uit”, besluit de kroonprinses.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl