Je bent jong en je wil wat. Dat denkt ook de Nederlandse prinses Amalia. Toen zij gedaan had met school wilden zij en haar vriendinnen maar 1 ding: feesten. En daar zorgde papa koning Willem-Alexander meteen voor. Hij zorgde ervoor dat de meisjes naar Mallorca vlogen met de privé-jet.

Amalia klust tussendoor bij in een beachbar in Scheveningen. En daar heeft de prinses al heel wat drankjes kunnen proeven. Zou houdt ze enorm van Mojito, maar kan ze ook erg genieten van Aperol Spritz. Volgens velen is dat drinken een slechte gewoonte van de prinses.

Maar dat blijkt niet de enige slechte gewoonte te zijn. De afgelopen maanden werd ze al rokend gefotografeerd. Roken, drinken, feesten,… het lijkt wel alsof koningin Maxima en koning Willem-Alexander de controle volledig lijken te verliezen.

Zover lijkt het nog niet meteen te komen. Amalia is volgens velen verstandig genoeg om het niet te ver te laten komen. En haar vader en moeder zullen het ongetwijfeld moeten toegeven. Ze heeft het allemaal van geen vreemden.

Zo had koning Willem-Alexander vroeger de bijnaam ‘Prins Pils’ en werd Maxima de ‘koningin van de dansvloer’ genoemd. En geef toe, je studententijd blijft toch iets waar je ongelooflijk hard van moet genieten, toch?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS