Het liet een mooie indruk na

De eerste werkreis van Amalia is achter de rug en die heeft een erg positieve indruk nagelaten op de toekomstige kroonprinses. Ze trok naar het Caribische gedeelte van het land.

“Ik heb onderschat hoe anders de eilanden zijn. Het was veel meer dan ‘prachtige witte stranden en turqouise zeeën”, vertelt ze aan Weekend nadat ze terug in Nederland was.

Amalia ontdekte dat er achter elk eiland een bruisende wereld van cultuur zit en van mensen die echt het beste willen voor hun eiland en daaraan hard willen werken.

De koninklijke familie werd er met veel hartelijkheid ontvangen en Amalia werd meteen verliefd op de bevolking en hun gastvrijheid.

“Ik hoop echt snel terug te komen. Ik heb al veel gezien, maar zeker nog niet alles. Maar wat ik wel heb gezien, vond ik ontzettend mooi en daar heb ik ontzettend van genoten. Ik hoop voor de dingen die ik niet heb gezien, terug te mogen komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.