Het ziet ernaar uit dat Peter Gillis Nicole helemaal is vergeten. Hij concentreert zich nu volledig op zijn nieuwe liefde Wendy.  De twee leerden elkaar kennen op één van Peters campings amper 3 maanden na de breuk met Nicol.

De twee laten er in elk geval geen gras overgroeien en de kinderen van het koppel werden al aan elkaar voorgesteld. Bovendien genoten ze ook al van een eerste vakantie samen in en rondom Maastricht.

Die eerste vakantie was een campervakantie en daar viel iets op aan de recent aangeschafte camper. Op de camper is namelijk een levensgrote afbeelding te zien van Peter en Wendy. En dat Wendy verliefd is op een bekend persoon, ook dat zal ze geweten hebben.

“Wat een hectische week hebben wij achter de rug. Ineens hadden mensen die me helemaal niet kennen een mening over me. Ik heb het woord golddigger nog nooit zo vaak voorbij zien komen”, klinkt het in Story

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.