Niemand had ooit gedacht dat Gordon zo zou afzien van zijn breuk met Gavin. De relatie tussen de twee leek een sprookje, maar het sprookje kende jammer genoeg geen happy end.

Ook zijn goede vriend Rogier had er goede hoop in. Hij leeft erg met Gordon mee en hoopt dat hij toch snel een geschikte man vind.

In Party vertelt Rogier wat voor type man hij denkt dat bij Gordon past. “Zo’n jongen als de laatste keer. Gewoon iemand die rustig is, zichzelf is, ondernemend en een goede uitstraling heeft. Gordon moet er echt maatjes mee zijn, een gevoel dat ik bij deze jongen had. Gordon zoekt echt een maatje.”

Zelf nam Rogier deel aan het programma ‘Gordon gaat trouwen’ en werd hij de winnaar van het programma. Tot een huwelijk en relatie kwam het uiteindelijk nooit. Maar wie weet gebeurt dat toch ooit nog een keer.

“Zeg nooit ‘nooit’. Ik weet zelf ook nog niet wat ik wil. Bij mij komen de kinderen op één en dat maakt het wel lastig. Ik ben gewoon kritischer. Dat is het verschil tussen Gordon en mij. Ik ga ook niet iets naar buiten brengen als mijn kinderen het nog niet weten. Gordon heeft die belemmering niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl