De voorbije jaren is Erica Meiland regelmatig gekoppeld aan verschillende mannen. Maar een relatie dat hoeft voor Erica niet meer. Zij is blij met het leven dat ze nu heeft en geniet nu volop van het runnen van de familie hun nieuwe pension Code Rosé.

“Het is keihard werken, maar het is wel de manier waarop ik mijn dagen de komende jaren wil doorbrengen. Wat we van andere ondernemingen hebben geleerd, is dat we nu alleen het ontbijt verzorgen. Dat doe ik, afwisselend met Martien en onze dochter Maxime. Het schoonmaken van de kamers en de bedden besteden we nu uit”, zegt Erica in Story.

Maar hulp van een man dat zit er dus niet meteen aan te komen. Want Erica hoeft geen relatie in haar leven. Het is goed zoals het is.

“Ik wil niet daten en al zeker geen relatie. Mijn leven zoals het nu is, is helemaal zoals ik het wil. Martien is de leukste man van de wereld, ik heb twee geweldige dochters en twee heerlijke kleindochters.”

Net zoals elke goede oma past ook Erica wel eens op, op de kinderen van Maxima. Maar een vaste oppasdag heeft ze niet. “Daar heb ik een te onregelmatig leven voor. Ik zie het ook niet gebeuren dat ik wel zo’n vaste dag krijg. Ik vind het ook veel leuker als het spontaan gebeurt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl