Vorig jaar maakten Montana Meiland en haar vriend Dirk bekend dat ze niet langer als koppel door het leven gaan. Na een relatie van 8 jaar vroeg dat een hele aanpassing van de twee, maar beiden sloegen zich erdoor.

Montana kocht een eigen huis en is volop aan het verbouwen om er haar droomwoning van te maken. Een hele uitdaging, maar ook hier ging ze ten volle voor.

“Het was toch wel leuk om veel alleen te doen en te denken: kan ik dit of kan ik het niet? Het één gaat goed en bij het ander denk je: dat doe ik nooit meer! Zo kom je er wel goed achter. Bijna alles in huis moest worden gedaan, dus het was leuk om dat zo te ervaren”, zegt Montana in Weekend.

Soms waren er wel eens momenten waarop Montana een man kon gebruiken, maar ze kon gelukkig altijd op de steun van haar familie rekenen.

“Ik vond het juist wel lekker dat niemand zei: Dat is niet goed, dit kan beter zo. Als je zoiets samen doet, heb je altijd wel commentaar. Als er nu wat fout ging dacht ik: oh wat lekker, er is niemand om me heen die het ziet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.