Sinds een tijdje is Montana Meiland terug vrijgezel. Zij en haar vriend Dirk zetten een punt achter hun relatie na 8 jaar en gaan elk hun eigen weg uit.

Nu Montana weer vrijgezel is, zullen er ongetwijfeld heel wat mannen hun interesse tonen in de oudste Meilanddochter. Al heeft ze daar zelf nog niet echt opgelet.

“Ik heb er ook helemaal geen zin in. Ik zie weleens berichtjes op sociale media voorbij komen, maar die doe ik gelijk weg. Daar zit ik niet op te wachten. Ik wil lekker met mezelf bezig zijn”, klinkt het in Weekend.

Stilzitten doet Montana in elk geval niet. Zij en haar familie hebben het erg druk met de verbouwingen van pension Code Rosé.

“De vrije tijd die ik nu heb, besteed ik aan het helpen bij mijn ouders. Dus het zit er op het moment niet in om iemand nieuw te leren kennen. Maar dat hoeft voor mij ook niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.