Toen Mary Borsato haar huis verkocht had ze zelf al iets op het oog om in te gaan wonen. Dat plan kon uiteindelijk niet doorgaan en nu moet Mary op zoek naar een tijdelijke oplossing om te wonen.

“Ik ga denk ik bij mijn kinderen wonen. Die zijn allemaal dol op me, dus dat vinden ze hartstikke leuk. Marco en ik zijn sowieso al heel veel samen en hij zou het enig vinden als ik bij hem kom wonen. Dat zou de cirkel overigens op een bijzondere manier weer rond maken”, vertelt Mary in Story.

Het huis waar Mary lange tijd heeft gewoon, was ooit een huis dat ze kocht van haar zoon Marco. Nu terug bij haar zoon gaan wonen, zorgt er dus inderdaad voor dat de cirkel rond is.

Marco zal de komende dagen de steun van zijn moeder Mary goed kunnen gebruiken. Hij werd zopas door het OM vervolgd voor zijn daden en het is nog maar de vraag wat er nu nog zal volgen. Maar Mary blijft positief.

“Elke dag is er nieuw leven en nieuwe hoop dat het allemaal goed komt. Je hoort iedereen erover en ze staan allemaal achter hem. Als je zou weten wat voor berichten ik allemaal in mijn winkel krijg… Fantastisch, ze missen hem allemaal verschrikkelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.