Er wordt gezegd dat Martien Meiland en Erica Meiland binnenkort weer gaan verhuizen. Door de verhuis zou Martiens grote droom werkelijkheid worden en zou hij samen met het hele gezin onder één dak kunnen wonen.

Voorlopig wordt het door de familie zelf nog ontkend, maar Martien zou het wel zien zitten. Al is er één belangrijke voorwaarde:  hij wil zijn eigen badkamer en keuken.

“Hoe leuk is het wanneer Leroy twee weken in het buitenland is vanwege zijn camerawerk, dat ik dan kan zeggen: ‘Max, kom je bij me eten?’ of: ‘Max, ik kom vanavond bij jou en de kinderen eten’. Dat zou echt nog wel mijn grote wens zijn.”

Er werd gefluisterd dat de familie ondertussen een pand op het oog had, maar daar zou niks van kloppen. Al kijkt Martien toch regelmatig op Funda of er geen huis op staat dat groot genoeg zou kunnen zijn voor hen allemaal.

“Als ik het ontbijtbuffet heb gedaan in Code Rosé kijk ik daarna altijd even wat er online zoals wordt geschreven. En daarna kijk ik standaard naar de aangeboden huizen op Funda. Maar er komt natuurlijk nooit iets langs dat echt bij ons past. Het moet natuurlijk heel groot zijn – en dat wordt bijna niet aangeboden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.