Opzienbarende scheidingsgeruchten omtrent Wendy van Dijk en Erland Galjaard houden Nederland in de greep en het koppel blijft cryptisch over hun relatiestatus; dat schrijft Weekend.

Erland, bekend vanwege zijn indrukwekkende carrière in de media, schaft een weelderig appartement in Rotterdam aan, zónder Wendy op de akte. Is het liefdesschip van een van Nederlands’ meest besproken stellen dan toch gezonken? Het huis op Ibiza – een eiland waar de liefde eerder in volle bloei stond – staat te koop, wat de geruchten alleen maar voedt. In een recente verschijning op de rode loper was het Wendy die solo schitterde en het was zoon Sem die haar vergezelde in plaats van echtgenoot Erland…

Zal de waarheid ooit aan het licht komen of blijft het gokken naar wat er écht speelt achter de gesloten deuren van de Van Dijk-Galjaard woonst?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.