Hoe meer geld, hoe liever, lijkt het motto te zijn van de Meilandjes. En al zeker in het geval van Maxime Meiland.

Nadat Maxime al eerder liet weten dat ze liever wat meer geld zou verdienen dan ze nu doet, probeert ze nu te compenseren door het aanprijzen van afslankthee op Instagram.

Maar experten waarschuwen al meteen in Story. “Het klinkt heel aantrekkelijk om in drie weken tijd een paar centimeter te verliezen, maar het is te mooi om waar te zijn. Trap er niet in en hou jezelf niet voor de gek.”

Expert Tijn Elferink heeft de ingrediëntenlijst van de thee bekeken en daaruit blijkt nergens dat de thee zou doen wat het beloofd. In tegendeel, de thee blijkt zelfs suiker te bevatten.

“Een thee met toegevoegde suiker waarvan je afvalt? Dat is hetzelfde als zeggen: eet een koekje en je krijgt er een sixpack van.”

Wat Maxima dus ook beweert of doet, alleen maar om een beetje extra geld te verdienen, geloof het vooral niet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.