Gordon lijkt niet voor het liefdesgeluk geboren te zijn. Enkele weken geleden was hij nog dolgelukkig met zijn partner Gavin, nu lijkt Gordon alleen nog maar haat te kunnen vertellen over de man in kwestie.

De zanger zijn hart is duidelijk gebroken en heel wat vrienden van Gordon maken  zich serieus zorgen over de toestand van Gordon. Het lijkt echt niet goed met hem te gaan.

“Het gaat mij aan het hart om te weten hoe verdrietig hij is, terwijl hij een paar weken geleden nog zo happy was. Ik heb toen contact met hem gehad, en hij was zo blij en zo overtuigd dat hij eindelijk het grote geluk had gevonden”, zegt goede vriendin Tinneke de Nooij in Story.

Tinneke wist hoe euforisch Gordon was over het huwelijksaanzoek en over de verloving. Het was lang geleden dat ze Gordon nog zo gelukkig heeft geweten.

“Ik vind het ontzettend zielig voor hem. We kennen natuurlijk zijn pieken en dalen, maar dit is wel heel heftig. Ik maak me zorgen. Grote zorgen!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.