Op RTL4 kan er gekeken worden naar ‘Race Across The World’, daaraan nemen onder andere Bastiaan Ragas en zijn zoon Sem deel. En daar denkt Marc-Marie Huijbregts toch het zijne van.

Los van het feit dat Huijbregts al liet weten dat hij Bastiaan ervan verdenkt om verslaafd te zijn aan alcohol, vindt hij zoon Sem ook nog eens zielig.

“Die probeert het goed te doen en pa zegt dan: ‘Even rustig, even rustig. Nee nee, ik ben nou aan het praten’. Bastiaan moet zich echt wel doodschamen als hij dit van zichzelf terugziet, toch”, vraagt Marc-Marie zich af in zijn podcast en in Weekend.

Voor Bastiaan en Sem was het nochtans een leuk avontuur waar ze alleen maar goede herinneringen aan over houden.

“Ik heb m’n zoon ook meteen heel wat beter leren kennen. Dat kan ook niet anders tijdens zo’n avontuur. Op papier mag Sem dan wel volwassen zijn, als vader blijf je hem toch zien als kind. Maar in deze reis waren we gelijkwaardig en ik vond dat hij het fantastisch deed. Ik was heel trots.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.