Dankzij Martien Meiland maakten we kennis met de ondertussen veelgebruikte uitspraak ‘Lekker Wijnen’. Nu is het allemaal heel gezellig, maar ooit zorgde het drankgebruik van Martien voor heel wat kopzorgen.

Maxime walgde van haar dronken vader, schrijft Story. Maar er is meer waar ze niet tegen kan. “Ik trek het niet als hij heeft gedronken en hij gaat mannen lastigvallen die qua leeftijd zijn zoon zouden kunnen zijn. Die vinden hem natuurlijk leuk omdat hij Martien Meiland is en dat vinden ze allemaal geestig.”

Maxime vindt het erg gênant als haar vader met al die mannen en jongens begint te flirten. Dan verdwijnt ze liefst eventjes van de wereld.

“Maar mijn vader wil niet luisteren. Hij blijft gewoon stug doorgaan. Dan staan mijn tenen krom in mijn schoenen van schaamte.”

De reden dat Martien zo doet is natuurlijk drank. Het blijft een zwakke plek van de hele familie, maar vooral van Martien. “Toen we in Zweden waren voor opnames hebben we het daar met hem over gehad. Toen hebben Montana en ik voor het eerst heel erg gehuild tegenover hem. Daardoor lieten we hem merken hoe erg wij daarmee zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl