Ze snapt het wel

Met twee dochters lijkt Maxime Meiland perfect gelukkig. Toch maar voor haar daar gerust nog een derde kindje bijkomen. Al zal Maxime toch moeten opletten nu ze gestopt is met anti-conceptie. Ze wordt namelijk erg makkelijk zwanger.

Zo raakte ze al zwanger van haar allereerste vrijpartij met de vader van haar dochtertje Claire en ook bij Vivé heeft het niet lang geduurd. Dat ze nu opnieuw gestopt is met anticonceptie hoeft voor Maxime niet te beteken dat ze meteen zwanger wil worden. Ze geeft zelf aan dat ze goed zal moeten opletten.

De eerste partner van Maxime, Jaap, heeft zijn dochter Claire nog nooit gezien. Hij wordt wel op de hoogte gehouden via app. Daarin liet hij weten dat hij Claire toch graag een keertje zou willen ontmoeten.

En dat was niet naar de zin van Leroy. “Hij kan van zo’n bericht helemaal in de stress schieten. Die is totaal in paniek, bang dat Jaap komt en Claire van ons afpakt”, vertelt Maxime aan Story.

En dat is de belangrijkste reden waarom Maxime niet in gaat op de berichten van Jaap. “Claire noemt Leroy altijd ‘papa’, dat deed ze al heel snel nadat hij in ons leven was gekomen. Ik begrijp wel dat Leroy het contact tussen Jaap en mij niet goed aankan, want hij is best jaloers aangelegd. En hij kent Jaap natuurlijk helemaal niet en heeft dus helemaal niks met hem.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl