Hij mag alles, maar dat niet

Het is een droom voor veel artiesten, en John de Bever mag het doen. Op 30 september staat hij met ‘De Bevers Live’ in Rotterdam Ahoy.

“Het is niet meteen een wens die ik ooit heb gehad. Ik vind het natuurlijk wel leuk, maar luister: ook zonder ‘De Bevers Live’ heb ik al zo’n mooi en bevoorrecht leven. Ik ben gezond, kan eten en drinken, de rekeningen betalen, op vakantie gaan en ik heb Kees en de hondjes”, klinkt het in Party.

Ook van zenuwen lijkt John geen last te  hebben en hij vermoed ook niet dat die gaan komen. Hij is er heel gerust op.

“Ik moet voor ‘De Bevers Live’ dertig liedjes oefenen. Met de Marcel Fisser Band, in mijn ogen de beste band van Nederland, is dat een makkie. Het wordt een fantastisch concert, een meezingfeest. We gaan er iets leuks van maken.”

En ook de fans van Kees kunnen maar beter aanwezig zijn, want ook hij is er bij. “Hij is heel populair onder de mensen. Kees mag van mij alles doen, maar ik wil liever niet dat hij gaat zingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.