Maxime Meiland zal ongetwijfeld gedroomd hebben van een biografie dat net zo goed verkocht als die van haar ouders Martien Meiland en Erica Meiland. Maar helaas voor de jongste Meilanddochter bleef dat succes een beetje uit.

De verkoop van de boeken blijft steken op zo’n 30.000 exemplaren en dat is een pak minder dan die van haar ouders. Een vermogen zal Maxime er dus niet aan overhouden, schrijft Party.

Maar Maxime wil wel meer geld en wil een groter deel opeisen van de inkomsten door de realityreeks ‘Chateau Meiland’. Nu verdient ze zo’n 200.000 euro en dat is niet genoeg voor Martiens dochter.

Natuurlijk denkt Maxime ook al eens na over hoe het verder moet als er een einde komt aan ‘Chateau Meiland’. Ze beseft maar al te goed dat haar ouders dit niet voor eeuwig gaan doen.

“Ik heb ook nog een huis dat ik moet betalen. Maar als mijn vader het echt niet meer ziet zitten, vind ik dat oké. Ik laat die man niet nog opdraven terwijl hij denkt: ik wil lekker in de tuin gaan ploeteren en lekker met pensioen. Nee, dat ga ik niet doen. Dat kan ik hem niet aandoen, die arme man.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.