Ze is niet heel moeilijk

Wie binnenkort bij Martijn Krabbé over de vloer komt, ziet een prachtig ingericht huis, helemaal naar de hand van Roos Reedijk. Zij is interieurstylist en zie je ook aan het werk in ‘Kopen Zonder Kijken’.

Martijn schakelde haar hulp in voor het interieur van zijn eigen woning en heeft er het volste vertrouwen in. 

Maar Roos moet niet alleen rekening houden met de wensen van Martijn. Ook zijn vrouw haar mening is erg belangrijk. 

Roos heeft geprobeerd om de woning van Martijn en zijn vrouw niet te mannelijk in te richten en het ook een vrouwelijke touch te geven. Al was zij niet zo veeleisend.

“Zij was heel makkelijk en vond alles van Martijn heel mooi. Dat is wel heel lief en mooi. Martijn heeft een paar gekke elementen, zoals de stoelen om zijn eettafel, die nu weg moeten. En daar ging Deborah meteen mee akkoord.” De verandering zal in elk geval groot zijn. Zo wordt het eetgedeelte in de woning grondig aangepast.

“Ik ken Martijnlanger dan het programma, ik kom al lang bij hem over de vloer, dus ik voel wel wat hij mooi vindt. Zo meteen, als het huis verbouwd is en de keukenopstelling anders is, moet het bij hem gaan leven en op hem inwerken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.