Het mag ophouden

Dat Jeroen van Rietbergen en Linda de Mol terug met elkaar aan het daten zijn en hun relatie een nieuwe kans willen geven, daar heeft iedereen een eigen mening over. En dat mag. Maar is het echt nodig om die mening met heel social media te delen?

Linda en Jeroen vinden het alvast erg vervelend dat ze zo in de gaten worden gehouden en vinden het zo erg moeilijk om uit te zoeken of hun relatie nog wel een kans moet krijgen of niet?

Dat iedereen nu al zijn conclusies kan trekken uit het uitje dat Jeroen en Linda hebben gemaakt naar Parijs, vindt actrice Mariska van Kolck erg bijzonder.

“Misschien is zij wel heel erg keihard tegen hem en heeft zij stevige dingen gezegd. Zoals: ‘We gaan het definitief tot een eind brengen.’ Zolang ik niet weet waarover het ging, kan ik er geen mening over hebben. IK zou dus ook tegen anderen willen zeggen: ‘Bemoei je er niet meer.’”, klinkt het in Party.

Mariska vindt dat het maar eens gedaan moet zijn met die oordelen en meningen te geven op sociale media en waar iedereen ze kan lezen. “De tendens dat je heden ten dage meteen op alles wordt afgerekend, vind ik verschrikkelijk. Je krijgt niet de ruimte om het boetekleed aan te trekken… wat zijn we allemaal agressief. Het zijn ook vaak dingen van vroeger, waardoor iemand zich niet meer kan verweren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.