Jim Bakkum en Bettina Holwerda leerden elkaar kennen tijdens de musical ‘Grease’ waarin ze beiden de hoofdrol vertolkten.

De twee werden smoorverliefd op elkaar en werden ook een koppel. En de liefde blijft duren tussen deze twee prachtige mensen.

Op 10 juni was het 13 jaar geleden dat Jim en Bettina in het huwelijksbootje stapten. En die dag herdenkt Jim met een mooie foto van hen op hun trouwdag.

“10/06/2011 trouwden wij. En vandaag zijn wij, dus, 13 jaar getrouwd. Wat kan -ie rekenen hé, die man. Dit wordt het meest fantastische jaar ooit, waarin we voor het eerst ‘samen’ 😉 in onze eigen productie gaan shinen. Kan niet wachten.”, schrijft Jim op Instagram.

Dit najaar trekt het koppel naar de Nederlandse theaters voor een eigen eerste show samen met z’n twee. Tickets en info vind je hier (www.jimbakkum.nl)

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.