Vorig jaar in juni werd er tegen Danny de Munk klacht neergelegd wegens verkrachting. Een collega, waarmee hij in 2007-2008 samenwerkte aan de musical “Ciske de Rat”, legde klacht neer.

Danny zelf bleef steeds alles ontkennen. Hij gaf aan dat ze nooit seks hadden gehad maar dat er wel een vrijpartij was geweest. “Dat betekent dat er gezoend is”, vertelde hij aan RTL Boulevard en aan Story.

In november 2022 werd bekend dat het Openbaar Ministerie de zaak had geseponeerd. De vrouw werd onder eed gehoord in de rechtbank en daar kon hij met haar in gesprek gaan.

“Inhoudelijk mogen we niet zeggen, omdat het gesprek achter gesloten deuren plaatsvond. Maar ik ben tevreden over hoe het gegaan is”, verklaart Danny aan Story.

Hij blijft erbij dat hij niets strafbaars heeft gedaan. Toch heeft hij, door zijn overspel van jaren geleden, nu zijn volledig gezin in de problemen gebracht. “Ik heb duizend maal mijn excuses aangeboden”, vertelde Danny aan Story. Hij geeft nu aan heel veel veranderd te zijn sinds dit voorval.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.