Thomas Berge en zijn partner Elianne zijn in blijde verwachting van een eerste kindje samen. Berge heeft al een zoon, Jack, uit een vorige relatie, maar is nu ook weer helemaal klaar om voor de tweede keer papa te worden.

Dat Elianne nu al zwanger is, kan best snel genoemd worden. Het koppel leerde elkaar pas een goed jaar geleden kennen en vormen dus eigenlijk nog niet zo heel lang een stel.

De voorbije jaren heeft Thomas ook wel al een aantal relaties gehad en het is nog maar de vraag of Elianne niet de zoveelste in rij wordt. Of is zij toch de ware na mislukte relaties met Myrthe, Cassidy en Adinda?

De fans van de zanger hopen in ieder geval dat Thomas nu niet te hard van stapel loopt door met de vrouw die hij nog maar iets langer dan een jaar kent, een kindje op de wereld te zetten, zegt Party.

Dat Thomas dolverliefd s, dat kan hij niet ontkennen. Zo schreef hij onlangs op Instagram: “Jij kwam op het beste moment. Je liet me zien wat ik altijd heb gemist. Je liet me weer geloven in de liefde en dat het ook precies kan zijn zoals ik het altijd voor me zag. Jouw liefde, vrolijkheid en onvoorwaardelijke steun, maken me tot de man wie ik nu ben, I love you!”