Een prachtig landgoed in de Portugese Algarve, volgestrooid met rozenblaadjes, dat was het prachtige decor waar zanger Guus Meeuwis en zijn styliste Manon Meijers begin juli elkaar het ja-woord gaven. Dat lezen we in Weekend.

Ceremoniemeester van dienst was Robert ten Brink, een goeie vriend van Guus. Ten Brink zorgde voor een lach en een traan tijdens de plechtigheid, waarvoor kosten noch moeite gespaard werden.

En dat het huwelijk, dat nota bene twee keer uitgesteld moest worden, een aardige cent gekost zal hebben, daarover bestaat geen twijfel. Maar dat kan de steenrijke zanger zich dan ook probleemloos veroorloven.

Een select clubje genodigden werd overgevlogen naar Portugal om de feestelijkheden bij te wonen. “Het is onze wens om in het buitenland te trouwen, dus we nemen iedereen mee die we mee wille nemen”, vertelt Manon.

De gasten hebben hun verblijf in Portugal alvast niet zelf hoeven te betalen. “Ik denk gewoon dat je er duidelijk over moet zijn wie het betaalt, anders is het nogal onhandig”, besluit Manon in Weekend.