Sommige platenmaatschappijen willen niet meer met hem samenwerken !

Nadat er verschillende beschuldigingen van seksueel misbruik geuit werden aan het adres van Marco Borsato, verdween de zanger in alle anonimiteit.

De rechtszaak die boven het hoofd van de zanger hangt heeft verstrekkende gevolgen. Zo wordt nu ook zoon Luca getroffen. Dat meldt het magazine Party.

Luca Borsato, de oudste zoon van Marco en Leontine Ruiters, ontvangt doodsbedreigingen en sommige mensen uit de muziekwereld willen niet meer met hem samenwerken.

Tot dusver steunde Luca altijd openlijk zijn vader, maar lijkt hiermee zijn eigen toekomst in gevaar te brengen. Bijzonder pijnlijk, zeker nu de zoon van Marco net voor een doorbraak staat in de muziekwereld.

Kenners zoals Henny Huisman raden Luca dan ook aan om zijn artiestennaam te veranderen en de naam Borsato te laten vallen. Luca zelf blijft er nuchter onder. “Ik weet niet hoe het allemaal zal uitpakken, maar ik kan niet wachten om mijn muziek met de wereld te delen”, klinkt het in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.