Het is soms wat vreemd

André Hazes wil iedereen doen geloven dat het goed met hem gaat. Maar experten merken toch duidelijk dat het minder goed met hem gaat dan hij beweert.

Zo heeft lichaamstaalexpert Frank van Marwijk de lichaamstaal van André onder de loep genomen en deelt hij zijn bevindingen met Party.

“Ik kan me goed voorstellen dat jullie de performance van André Hazes voor de camera’s van ‘RTL Boulevard’ opmerkelijk vinden. Hij is erg onrustig, maakt maar weinig oogcontact met de verslaggever en kijkt veel in het rond. Hij is erg druk in zijn bewegingen, alsof hij de trein nog moet halen.”

Maar er is nog meer dat hem opvalt aan de lichaamstaal van André. André vertelt zelf over het contact met zijn moeder dat ‘het wel gaat’, maar hij vertelt ook dat ze hem appt dat ze ‘teringtrots’ op hem is.

“Als twee mensen het contact voorzichtig aan het opbouwen zijn, dan komt het op mij wat vreemd over als de een dan ‘teringtrots’ is op de ander. Maar goed, we maken er wel uit op dat er een vorm van contact is tussen moeder en zoon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.