Kijk, het mag ook eens meezitten in de liefde, niet? Leontine Borsato heeft weer vlinders in de buik. Neen, niet voor Marco Borsato, ook niet voor een andere man waarmee ze gaat trouwen, wél voor Obi. Wie is Obi?

Wel, Obi is de schattige hond die Leontine in huis heeft gehaald. Een prachtig dier waarvoor niet alleen Leontine maar ook de ganse familie én haar volgers smelten. De puppy ziet er schattig uit, je zou voor minder smelten.

“Ooooh wat een bolletje liefde! Veel geluk”, schrijft Monique Westenberg op Instagram. En ook Ellemieke Vermolen is helemaal weg van Obi: ‘Zo Cute!”, reageert de ex van Sergio Herman. Zelfs Valerie De Booser, de ex van Koen Wauters, ziet aan de foto dat Obi een schatje is.

Een hondje in huis halen is altijd een spannende gebeurtenissen. Eén van de eerste zorgen van de eigenaars is om het diertje te laten wennen aan de nachtrust én het hondje zindelijk maken. Leontine heeft daar gelukkig wel wat ervaring in.

“Het gaat geweldig, Obi slaapt de hele nacht door in haar bench en is overdag vooral lief , heel ondeugend en op avontuur …… En ook Bella begint al aardig te wennen aan ons nieuwe gezinslid”, schrijft zij op Instagram. Wie Bella is? Dat is het andere hondje ten huize Leontine Borsato.

Een hond in huis is genieten, ook al moet je als baasje natuurlijk ook voor dat diertje zorgen. Maar je krijgt zoveel liefde terug, dat je het ‘zorgen voor’ er met plezier bij neemt en dat is bij Leontine niet anders. “Ik ben compleet verliefd ”, besluit zij op Instagram. En wat is er nu mooier dan iemand die héél gelukkig is?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS