Presentator en komiek Paul de Leeuw schoof dinsdagavond bij ‘Vandaag Inside’ aan, daar was hij een drietal weken niet geweest omdat hij toen iets te fel was.

Het ging dinsdagavond ook even over ‘Chateau Bijstand’ van de familie Meiland. De Meilandjes hebben een maand lang voor amusement op SBS6 gezorgd. De kijkcijfers van het programma zijn best wel goed. “Ik weet niet wat het geheim is”, reageert Paul de Leeuw in ‘Vandaag Inside’.

“Ik heb ‘Château Meiland’ echt lang gevolgd, maar hier heb ik niet naar gekeken. Ik vind het een belachelijke formule, dat heb ik altijd al een beetje gevonden. We gaan een maandje arm doen en daarna gaan we gewoon weer lekker naar onze vele plasmaschermen thuis. Als je het wil doen, moet je het gewoon doen. Het is dezelfde structuur als bij ‘Château Meiland’. Ze kopen goedkope dingen, maar dat hebben ze altijd al gedaan”, reageert Paul de Leeuw.

Om een mening te kunnen vormen, moest Paul natuurlijk wel even naar eht programma kijken en wat hij te zien kreeg, vond hij ongelooflijk.

Om een mening te kunnen vormen heeft Paul een klein stukje van Château Bijstand gezien. “Maar wat ik zo raar vind, ik begrijp gewoon niet, er zit ook helemaal geen besef in hoe moeilijk het is om in de bijstand rond te komen. Dat voel je gewoon in het programma niet”, gaat de Leeuw verder.

“Het is in deze tijden eigenlijk best wel wrang om dit te doen”, gaat Paul de Leeuw verder. Het feit dat mensen een entertainment-programma over leven in de bijstand maken en dat valt de Leeuw niet goed.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl