Geen leuk nieuws voor Frans Bauer, de zanger heeft het nieuwe een tijdje geheim gehouden, maar zijn broer Dorus heeft kanker. Privé pakt deze week met het nieuws uit.

De 48-jarige zanger genoot vorige week nog van een vakantie met de fans, maar die in zijn hart worstelde Frans Bauer met verdriet. Na het herseninfarct van zijn vrouw Mariska, blijkt nu zijn zes jaar oudere broer Dorus ziek te zijn.

Volgens Privé was Dorus de grote afwezige tijdens de fanreis en dat was toch wel opvallend. Dorus en Frans zijn niet alleen broers, zij zijn elkaars beste vrienden. Geen fan die Dorus niet kent, hij is vaak bij de concerten van zijn jongere broer aanwezig.

Dorus zal in de nabije dus ook niet bij de concerten van Frans aanwezig zijn en dat is niet meer dan logisch. De man moet nu in behandeling voor zijn ziekte, er wacht hem eerst een operatie. Alleen is het nog niet duidelijk wanneer dat kan. Door corona is er een grote achterstand in de zorg en daar draagt Dorus nu – samen met vele duizenden anderen – de gevolgen van.

Hopelijk volgt die operatie snel, want wachten is tijdverlies en zorgt alleen maar voor meer stress in het leven van Dorus en zijn familie. Wij wensen Dorus een spoedig maar vooral volledig herstel toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS